En muista milloin olisin odottanut näin paljon laskua, mikä velvoittaa minut maksamaan lähes tuhat euroa (tuskin koskaan..), mutta nykyään odotan päivittäin, että postiluukustani tippuisi valmennuskurssini lasku. Osallistuin valmennuskurssille ensimmäistä kertaa vuosi sitten ja minulle se oli se juuri oikea tapa valmistautua pääsykokeeseen.

Valmennuskurssini järjestää Pykälä Ry (kuten viime vuonnakin) ja tällä kertaa päädyin valitsemaan heidän laajimman kurssikokonaisuuden, Tehokurssin. Kurssiin sisältyy yhteensä 130 oppituntia, 3 välikoetta + loppukoe, kaksi kertauspäivää juuri ennen pääsykoetta, kattava materiaalikansio sisältäen runsaasti harjoitustehtäviä ja tiivistelmät jokaisesta pääsykoekirjasta, näiden lisäksi kurssiin kuuluu muun muassa tämän vuoden uutuus; 24 oppitunnin mittainen videokokonaisuus, minkä tarkoituksena on ilmeisesti tukea mahdollisimman hyvin itsenäistä opiskelua ja kertaamista. Suurin hienous tässä kurssissa on ehkä kuitenkin - pienen ryhmäkoon lisäksi - henkilökohtainen tutor! Odotan tältä tutorilta paljon, sillä viime vuonna päntätessäni pääsykokeeseen, olisin tarvinnut paaaljon enemmän tukea (niin henkistä tsemppaamista, kuin apua vaikeiden asioiden hahmottamiseen).

Olen aina ajatellut, että opiskelemaan on mahdollista päästä ilman valmennuskursseja, - ja varmasti joku aina pääseekin - mutta itse haluan maksimoida mahdollisuuteni parhain mahdollisin tavoin ja juurikin Pykälän valmennuskurssit ovat sitä. Pykälän valmennuskurssit ovat myös E-R-I-T-T-Ä-I-N haluttuja; jonotin itse yli vuorokauden (!!) kyseiselle kurssille Helsingin ydinkeskustassa ja kokemus oli mitä mielenkiintoisin. Lyhyesti sanottuna: tänä vuonna mennään sisään vaikka väkisin, sillä toiste en jonota! :D

- E